Over Oostenbrink Mediation

Home » over ons

Wie is Judith

Judith is geregistreerd (familie)mediator, ouder-kindbegeleider en coach in de methodiek “Parallel-Solo-Ouderschap”.  

Judith vertelt:

Wat kan je verwachten van mij?

Bij mij aan tafel luister ik naar wat jij zegt en probeer ik te ontdekken wat ook niet gezegd wordt. Je zal mij als rustig en geduldig ervaren en tegelijkertijd kan ik scherp en soms direct zijn. 

Zoals van een mediator verwacht kan worden ben ik verantwoordelijk voor het proces en laat ik de verantwoordelijkheid voor de inhoud bij jou en jullie zelf. 

Van nature kijk ik naar de krachten die mensen inzetten om rechtop te staan ondanks de omstandigheden. Ik geloof in doen wat werkt en adviseer te stoppen met wat niet werkt.

Ik zal dan ook altijd proberen de ander te begrijpen in wat hem/haar beweegt. ‘’Walk a mile in their shoes.’’

Achtergrond

Judith heeft jaren als maatschappelijk werkster binnen de GGZ gewerkt en later in de hulpverlening binnen de jeugdzorg. Judith is moeder van 4 kinderen en bonusmoeder van 3 volwassen kinderen. Judith is getrouwd met Rob, heeft een christelijke levensvisie en is een dankbaar mens.

blad2

Werkwijze Oostenbrink Mediation

Wanneer je contact met mij opneemt heb je dezelfde dag een reactie en vrijwel altijd zitten jullie binnen 5 werkdagen bij mij aan tafel.

Kennismaking duurt een half uur tot 45 minuten. Wanneer jullie na de kennismaking niet terugkomen, dan is de kennismaking gratis. Komen jullie wel terug dan zie ik de kennismaking als de start van het traject.

Tarieven

Ik hanteer heldere tarieven. Je betaalt mij per uur en voor het schrijven van een eventueel ouderschapsplan of vaststellingsovereenkomst ben ik transparant over de bijkomende kosten.

Ik wil vervelende verrassingen voorkomen bij het bekijken van de factuur en bespreek bij de kennismaking de te verwachten kosten.

De tarieven zijn opvraagbaar.

Verdeling kosten mediation

Het is gebruikelijk dat binnen mediation beide partijen de helft van de kosten dragen. Hoewel geen enkele mediation gelijk is, leert de ervaring dat een gemiddelde mediation 3 tot 5 bijeenkomsten nodig heeft. Eén en ander is wel sterk afhankelijk van de specifieke situatie.

Rechtsbijstand en mediation

Judith Oostenbrink staat ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand.

Dit betekent dat klanten met een laag inkomen (check de inkomensnorm) gesubsidieerde mediation kunnen krijgen.

Judith regelt de aanvraag. Jullie kunnen direct beginnen en er is geen wachtlijst.

Chat openen
1
Hallo
Waar kan ik je mee helpen?